Idag är Allteatern en registrerad (dotter) förening till APU Network och Bosnien-Hercegovinska föreningen Neretva, båda från Stockholm. Allt började flera år sedan när medlemmarna i båda dessa föreningar samarbetade i att promota kultur från Bosnien och Hercegovina i Sverige i direkt samarbete med Riksteatern.

Hittills har det arrangerats 20­tal teater föreställningar, konserter & opera pjäser runt om i Sverige, med fokus på Stockholm

som huvudstad. För att lättare planera verksamheten, ta del av utbudet och få möjlighet att producera egna event samt ha närmare och ännu bättre samarbete med Riksteatern, registrerades arbetsgruppen året 2015 som en egen förening med namnet Allteatern.

Föreningen är också en av medlemmarna i Riksteaterns organisation. Föreningen är representerad med 50% medlemmar från Neretva och 50% från APU Network.

Medlemsavgift för 2016

Viktigt del av APU Networks arbete är ekonomin i föreningen och som ideell förening är vi väldigt beroende av bland annat våra medlemmars medlemsavgifter. Vi hoppas att du vill stötta oss i vårt arbete och betala din årsavgift på 250 SEK – tack för ditt stöd!

Betala medlemsavgift för 2016

Om du har SWISH kan du även swisha din medlemsavgift direkt till 1234 711 578