APU Pahulja åter i Idre under julveckan 2018

SPECIELLA ERBJUDANDEN

  • Boende rabbat

  • Liftkort rabbat

  • Roligt tillsammans

”APU Pahulja” åter i Idre under julveckan 2018

Traditionellt så arrangerar APU Network skidsektion APU Pahulja skidevent event i Idre Fjäll under julveckan, som i år kommer att äga rum under 22-29 december 2018. Förra årets rekordstora intresse för vår skidskola och andra aktiviteter har ytterligare motiverat oss att förbereda årets skidevenemang.

Vi vill med stort glädje informera att ni redan nu kan boka boende, skipass samt era platser för middag med avslutningsceremoni via länken som tagits fram av vår samarbetspartner Nord-Resor.

Några viktiga detaljer:

  • Glöm inte att ange rabattkod ”APU” för att erhålla 10% rabatt på boende
  • Priset för skipass är nedsatt med 20% och redan avdraget
  • Nyhet för i år att ni själva har möjlighet att välja om ni vill vara med på avslutningsceremoni

Det som ingår i middagen är buffé med rabatterade priser enligt följande: 200 SEK för vuxna, 130 SEK för barn 8-15 år samt 50 SEK för barn 4-7 år.

Förutom skidskolan kommer vi att anordna möjlighet att delta i andra aktiviteter såsom fotboll, bowling, basket, simning samt roliga aktiviteter för yngre barn. Detaljerat program kommer så fort alla planerade aktiviteter är bekräftade.

Ni har möjlighet att kontakta Nord-Resor för personlig service på 031-270050 om ni har frågor om er bokning eller skicka oss ett email så kommer vi att göra vårt bästa att hjälpa er.

Välkomna

Skidsektion APU Pahulja

Nord-Resor 031-270050

Online bokning: https://www.nordresor.se/info/apupahulja

apupahulja@apunetwork.net

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010950128957

Trevlig skidhälsning och vi ses snart!

APU Networks skidsektion APU ”Pahulja”

”APU Pahulja” förbehåller sig rätten till korrigering och eventuella förändringar av ovanstående text i fall att det uppstår oförutsedda händelser.

Mer information om skidanläggningen Idre Fjäll och boendet kan erhållas av Nord Resor på telefon 031 27 00 50 eller genom e-post info@nordresor.se