Fira Bosnien & Hercegovinas nationaldag med Sidran & Hukanovic

APU network uppmärksammar ett av dem mest viktiga ögonblick för Bosnien och Hercegovina och ordnar firande av Bosnien och Hercegovinas nationaldag.
Det ceremoniella firandet av Bosnien och Hercegovinas nationaldag kommer att hållas den 23 november och vi är stolta över att kunna bjuda in två gäster: Abdulah Sidran och Rezak Hukanovic

Några ord om Abdulah Sidran:
Abdulah Sidran är bosnisk författare, manusscribent som är känd för sina manus till filmer såsom ”Sjećaš li se Dolly Bell?”, ”Otac na službenom putu”, ”Kuduz” med flera.
Utöver det , Sidran har skrivit många böcker som är översatta till många språk världen över inklusive svenska med boken ”Varför sjunker Venedig: Zašto tone Venecija”.

Några ord om Rezak Hukanovic:
Rezak Hukanovic är bosnisk författare och journalist från Prijedor, Bosnien & Hercegovina. Han fänglades 1992 i Prijedor för att sedan friges i november samma år.
Djupt påverkad av händelser har han ägnat tid till att skriva berättelser från personer som satt fänglsade i koncentrationsläger Omarska i Manjaca i boken ”10 Vrata Pakla – The Tenth Circle of Hell: A Memoir of Life in the Death Camps of Bosnia”

Datum & Tid:
Lördag 2019-11-23
Tid: 18:00 – 22:00 (preliminärt)

Plats: Pumpan, Möteslokal i Stockholm
Adress: Färgargårdstorget 1
116 43 Stockholm

Pris:
Vuxna 150 SEK per person.
APU Youth 100 SEK per person

För ytterligare information besök vår Facebook sida eller följ länken nedan.

Mer info och biljett bokning här : https://simplesignup.se/event/158803

Antalet platser är begränsade, säkra din plats i tid.

________________________

Med vänliga hälsningar

APU Network