Novo rukovodstvo APU Mreže u zvaničnoj posjeti Ambasadi BiH u Švedskoj

Dana 5. februara 2024, novoizabrani Upravni Odbor APU Mreže se sastao sa ambasadorom BiH u Švedskoj, Nj.E. Bojanom Šošićem, kao i ostalim predstavnicima ambasade.

Ovom prilikom su predstavnici APU-a razgovarali o poduzetništvu i akcionom planu o izgradnji i širenju mreže naših poduzetnika na ovim prostorima. Govorili smo o budućim aktivnostima, kao i zajedničkim projektima kako bismo osnovali snažnu platformu za dijeljenje iskustava i ideja među našim uspješnim i novim poduzetnicima.

Pored ovoga, govorili smo i u nadolazećem događaju u organizaciji APU Mreže, “Svečanoj proslavi Dana nezavisnosti BiH”, koja će se održati 2. marta 2024. godine u Brygghuset-u u Štokholmu. Veliko nam je zadovoljstvo ugostiti članove Ambasade BiH, kao i najaviti našeg počasnog gosta Nj.E. ambasadora Bojana Šošića. I ove večeri, iskoristit ćemo priliku govoriti o temi poduzetništva i investiranja u domovinu BiH, kao i podršci Ambasade u vidu ostvarivanja kontakata sa BiH, te uvezivanja sa našim važnim institucijama, kao i uticajnim stručnjacima.

Ponosni smo na buduću saradnju sa Ambasadom BiH u Švedskoj, te nam je zadovoljstvo najaviti mnoštvo zajedničkih projekata i aktivnosti koje nas očekuju u predstojećim godinama.