APU Pahulja är APU Networks sektion vars vision är att alpinskidåkning ska vara det självklara valet av vintersemester för Bosnien-Hercegovinas vänner som främst bor i Skandinavien, men även i andra europeiska länder. Tillsammans med våra medlemmar vill vi skapa ett forum för att utöva och utveckla ens skidåkningskunskaper oavsett kunskapsnivå – från nybörjare som vill lära sig att åka skidor till vana skidåkare som vill ta nästa steg till att bli instruktörer!

Skidåkning och andra vintersporter är en ingående del av aktivt sportliv för både Sverige och Bosnien-Hercegovina – därför är det en självklarhet för oss att erbjuda våra medlemmar ett årligt skidevent varje jullov.

Vi tycker att ett aktivt liv kommer med många fördelar och därför ordnar vi bl a ett välbesökt “APU Pahulja” skidevent med rabatterade priser för våra medlemmar. I samarbete med Norden resor samlas varje år ca 250 deltagare i Idre fjäll, där genomför våra utbildade skidlärare slalomskidskola för barn och vuxna

Skideventet APU Pahulja erbjuder

1
2
3
1

Skidskola för alla åldrar och kunskapsnivåer lett av certifierade skidinstruktörer av bl a SLAO – Svenska Skidanläggningars Organisation.

2

Aktiviteter för barn, ungdomar och vuxna under veckans gång, såsom bowling, musikkväll, fotboll och simning…

Discokväll för ungdomar och roliga timmen APU Pahulja har fokus på att umgås med vänner och familj, aktivitetsurvalet anpassas därefter.

3

Med oss får du en trevlig avkoppling med dina nära och kära och träffar även nya skidåkningsvänner

Information om APU Pahulja och hur du anmäler dig skickas varje höst ut till våra medlemmar samt publiceras i våra sociala kanaler.

APU Pahulja 2023

Vi är glada att bjuda in dig till vårt evenemang på Idreberget, från 22:a till 29:e december 2023.
Vi har förberett många aktiviteter och spännande skidpass på nya skidleder.

Missa inte! APU-medlemmar har speciella rabatter!

Ansök nu

”Det är jätteroligt att vara med i APU Pahulja, vi är flera ungdomar som älskar skidåkning och vill åka tillsammans. Sedan är det också kul att lära ut till andra. Vi är aktiva inom skidåkning och flera andra sporter där vi har tränat på utlärning till andra, som hockey och tennis. Vi är glada att vi kan engagera oss i APU och hjälpa till så att ännu fler lär sig att åka. ”