GÖR SPRINGSUCCÈ med 10:e Sarajevo Halvmaraton och APU Network

18 September 2016

APU Network och NGO Marathon Sarajevo

NGO Marathon Sarajevo – för sund och modern B&H

NGO Marathon Sarajevo är en icke-statlig organisation som grundades 2007 för att genom löpning främja en hälsosam livsstil i samhället och på så sätt bidra till en mer hållbar och mer modern  Bosnien och Hercegovina.

APU Network & Marathon Sarajevo – ett gemensamt mål!

APU Runners teamet tog kontakt med NGO Marathon Sarajevo under sommaren 2015 och enades om samarbete för att lansera Sarajevo halvmaraton i Sverige. Då föddes idén att göra det möjligt för oss i Sverige att delta i , enligt många, den vackraste löptävlingen i regionen.

Loppet i Sarajevo – upplägg och deltagande

 Vill du delta är det nödvändigt att skicka anmälan till Sarajevo Halv Marathon i god tid, dock senast den 30 april 2016. Anmälan skickas via e-post: [email protected]

I anmälan ingår också tillgång till de förberedande aktiviteterna inför Sarajevo halvmaraton, som omfattar utbildningsplaner för en period av 22 veckor. Dessa får du tillgång till efter din registrering.

Anmälnings- och deltagaravgift: 320 kronor betalas via konton

APU SWISH: 1234 711 578

APU Bankgiro: 473-2798

(Ange ditt fullständiga namn + Sarajevo Marathon)

Förberedande aktiviteter påbörjas den 20 april 2016. Förberedelserna kommer att pågå i 22 veckor och utbildningsprogram kommer att publiceras veckovis, varje söndag eftermiddag. De första sex veckorna inleds med träning tre gånger i veckan, tisdag, torsdag, lördag, och senare även på fredagar.

Förberedande träningsprogrammet är designat så att du kommer att träna lite längre på söndagar, dock andra dagar något kortare. Du kommer också att få information om ytterligare övningar för att hålla passformen. Det första passet kommer att vara 6 km för samtliga tre förberedande delar och du får även bestämda tider vilket styr upp tempot för varje träningspass. Naturligtvis förutsätter att du anpassa detta till ditt personliga tillstånd och förutsättningar.

Vill du veta mer?

 Mer information om Marathon Sarajevo hittar du via länken http://www.sarajevomarathon.ba

Information om löpning kommer att finnas tillgänglig även på FB sidan som dukan ta del av genom att klicka ”like” på: www.facebook.com/ngomarathon.

Övrig praktisk information om deltagandet i Marathon Sarajevo såsom bokning av boendet i Sarajevo, transport möjligheter  m fl. kommer att skickas ut alla registrerade deltagarna.

För de som förutom deltagande i Marathon Sarajevo vill njuta av sightseeing och besöka andra städer Mostar, Jablanica och Buna finns möjlighet att ta del av erbjudande om en kulturresa genom länken www.restillbosnien.se

Om ni har ytterligare frågor och funderingar tveka inte och kontakta APU Runners Team via e-post: [email protected]

Ta chansen och häng med på en oförglömlig löptävling med underhållning och feststämning i Sarajevo,

APU Runners Team & NGO Marathon Sarajevo

0Days0Hours0Minutes

Klicka här för medlemskap!