Rade Šerbedžija & Zapadni Kolodvor

live in Stockholm

APU Network tillsammans med bh föreningen Neretva har nöjet att presentera en oförglömlig kväll med Rade Serbedzija och hans sjumannaband den 13 april på Stora Scen, Södra Teatern. För första gången någonsin kommer den legendariske artisten Rade Šerbedžija till Sverige.

Det är en för många efterlängtad turné. I sann Hollywoodanda framförs repertoaren av ett sjumannaband och det är på scenen som Rade Šerbedžija bäst kommer till sin rätt. Som en av Balkans mest hyllade artister kryssar han lätt mellan rollerna som folkkär singer-songwriter och internationellt erkänd skådespelare. När Rade Šerbedžija äntrar scenen bryts barriärer och folkgrupper möts i kärleken till hans musik.

Som alltid trollbinder han publiken med sin poesiläsning och varvar smäktande chansoner med fartfyllda låtar. Rade Šerbedžija har synts på filmduken sedan 1967 och haft roller i fler än 70 filmer. Han fick sitt internationella genombrott under 1990-talet och har medverkat i otaliga tv-serier och filmer som exempelvis 24, Innan regnet faller, Snatch och Eyes Wide Shut och senast som prins Igor Kuragin i Downton Abbey.

Varmt välkomna!

Mera information och köp av biljetter: Södrateatern-Rade Serbedzija

Rade Šerbedžija & Zapadni Kolodvor