APU Pahuljas skidinstruktörer har nyligen genomgått en sjudagars instruktörsutbildning och är nu certifierade skidinstruktörer, ännu mer rustade för att stödja andra APU medlemmar och vänner att lära och vidareutveckla sina skidåkningsfärdigheter.

Det är ett glatt besked att allt fler hittar till APU Pahulja. Fler gäster sätter också krav på att hålla god kvalitet i skidskolan. Därför har vi i APU Network beslutat att investera i en instruktörskurs med certifiering för våra skidinstruktörer.

Av foton att döma, ser det ut som att kursen har varit både produktiv och kul.  APU skidinstruktören Bariz Becic säger:

”Det är en speciell känsla att tillsammans med andra APU medlemmar komma samman kring skidåkningen som vi alla älskar, att  åka men också att lära ut till andra. Kursen ger oss möjligheten att vara bättre instruktörer och kvalitetsäkrar vårt arbete. Och så har vi haft jättekul tillsammans!”

Nästa skidevent går av stapeln i slutet på december, men då det är mycket att koordinera börjar övergripande planer sättas redan.

”Nu är vi ännu mer rustade för kommande skidevent och välkomnar alla medlemmar och vänner att ansluta sig till vår gemenskap. Med vår fokus på kvalitet, barn, ungdomar och familjer är vårt mål att precis som hittills ge  alla som kommer en oförglömlig vintersemester”,  säger Haris Bajramovic, en av APU Pahuljas koordinatorer.

APU Pahulja, en av APU Networks socialt och ekonomiskt hållbara aktiviteter, jobbar för att ge möjlighet för barn, ungdomar och vuxna att lära sig och vidareutveckla sina skidfärdigheter. Allt detta i anslutning till en sjudagars event som i kombination med daglig skidskola får APU medlemmar och vänner kommer samman i en sportslig gemenskap.

Följande APU medlemmar har  certifierats: Haris Bajramovic, Lejla Bajramovic, Fuad Solakovic, Anes Solakovic, Amar Solakovic, Bariz Becic, Amir Kadic,  Amar Pasic, Semko Redzic, Dino Andonov, Din Koldzo under ledning av kursledaren Daniel Gercia.  Grattis APU Skidinstruktörer!

Fler foton från kursen hittar du här.