APU Network stödjer och deltar i Restart Networking Event i sommar

Den årliga Sarajevo filmfestival (SFF) har blivit en mötesplats mellan diaspora och invånare, men också en plats när många internationella yrkesverksamma kommer till vår huvudstad.

Av denna anledning, organiserar Restart i samarbete med APU Network, iDiaspora, HUB387, BAPA m UNDP med flera, ett nätverksevent för alla som är intresserade av att bidra till en bättre Bosnien och Hercegovina, avsedd för dem som vill expandera sin verksamhet till en ny marknad, investera i projekt/startups i Bosnien och Hercegovina, eller stödja initiativ för den ekonomiska utvecklingen i vårt land.

Eventet vill föra samman organisationer från hela världen för att utveckla konkreta och innovativa idéer och samarbeta för att lansera dem. Målet är att främja Bosnien och Hercegovina som ett land där det är möjligt att etablera ett framgångsrikt företag med högkvalitativ personal som kan erbjuda tjänster för att tillgodose behoven hos de globala marknaderna.

Därför kommer vi under eventet presentera och matcha företag som startats av bh diasporan och andra och som vill etablera partnerskap med företag eller privatpersoner i Bosnien och Hercegovina.

Du som är privatperson eller företag och intresserad av frågan, är välkommen att delta. Mer information om Restarts verksamhet och eventet hittar du här, liksom länk till anmälan.
http://restart.ba/events-tickets/restart-networking-event/