Även i år sprang APU Runners Vårruset i Stockholm – ett av flera lopp som våra APU motionärer samlas kring runt om i Sverige. 

Dagen bjöd på fint väder när APU Runners tjejerna samlades att springa årets största tjejlopp i Sverige. Några har sedan tidigare sprungit med APU och andra ansluter nu för första gången.

”Det vi gillar med Vårruset är att det är inkluderande för alla motionärer, oavsett nivån. Helt efter egen ambition och förmåga och fokuset ligger på att ha röra på sig och ha kul! Det är precis samma princip vi har inom APU Runners, så inte konstigt att vi är här!” – säger Vernesa Čejvan Čutuk. 

Efter loppet bjöds på picnic och det bubblades kring vilka fler aktiviteter vi kan göra tillsammans. Nästa gemensamma aktivitet inom APU Runners är Halvmaraton i Sarajevo 17/9, håll utkik efter mer information som kommer snart via APU webben.

Ett stort tack till företaget Intigo Profilering, som ännu en gång hjälpte oss med  APU Network tryck på våra träningströjor och APU Youth som koordinerade framtagning av tröjorna. Ytterligare ett tecken på det fina nätverkandet vi har inom APU Network!