APU Network inbjuder er till firandet av Bosnien och Hercegovinas självständighetsdag, som äger rum i festvåning på Hotel Clarion på Södermalm i Stockholm lördagen 27 februari 2016.

Kvällen kommer att förgyllas med specialuppträdandet av Deen och Dalal, årets representanter för Bosnien och Hercegovina i Eurovision Song Contest 2016 i Stockholm.

Mingel börjar kl 17:00 och programmet kl. 18:00.

Eventet avslutas vid midnatt. Med kvällensprogram och tillsammans med våra ärade gäster, vill vi uppmärksamma de förändringar samt startmekanismer som viktiga faktorer för positiv utveckling i landet. Du kommer att få möjlighet att höra historier om individer och organisationer, berättelser om deras arbete, resultat och erfarenheter som de har fått.

Gäster i programmet:

I den underhållande delen av programmet kommer vi att få tlllfälle att lyssna på den unga musikaliska talang Larisa Cof. Efter den officiella delen av programmet, avslutas kvällen med möjlighet för avkoppling på dansgolvet. Programmet kommer att hållas på de officiella språken i Bosnien och Hercegovina.

Pris: 499 kr I priset ingår: middag med huvudrätt, dessert och kaffe. Middag serveras vid borden.

Vid anmälan, får du välja ett av de tre alternativ: måltid med kycklingkött, ett vegetariskt alternativ eller specialmat för allergiker.

Dryck ingår inte i priset och kan köpas i baren som finns i anslutningen till festlokalen.

Säkra din plats – boka & betala nu!

Vi har inte möjlighet att ta emot reservationer via e-post. Se till att boka i god tid, antalet platser är begränsat!

Vid frågor, kontakta Renee Nimer på [email protected] eller 076-8314659.

Välkommen att fira självständighetsdagen tillsammans med oss!

APU Network

Sponsorer

Vi är otroligt glada att meddela att  Plivit Trade, Byggfirma Trä & Tegel AB, BR Verkstad Farsta, Hjärt & Kärlcentrum  är eventsponsorer för Bosniens och Hercegovinas självständighetsdagen.