Skidevent med APU Pahulja

Kära skidvänner,

Nu är det dags att presentera ett erbjudande för skidevent, som kommer att äga rum i skidanläggningen Idre Fjäll under vecka 13 (Påskhelg) f o m den 27 mars t o m den 3 april 2016. (söndag – söndag). Dessutom erbjuds ni även möjlighet att boka kortare vistelse sön-tors eller tors-sön under samma period.

Under eventet får ni möjlighet att delta i ett antal sport – och underhållnings aktiviteter för vuxna och barn. Program med alla detaljer kommer presentareas inom kort. Notera att ni erhåller 10% rabatt på ordinarie priser – rabatten dras på angivet belopp vid bokning!

Anmäl dig till Idre Fjäll resan

Observera

Det är mycket viktigt att ni väljer lämpligt boende enligt länken ovan, så fort så möjligt och därmed säkrar för sin familj plats och deltagande i skidevent som anordnar APU ”Pahulja” vilken kommer att ge dig och din familj mycket mer än endast skidåkning. Notera att den första bokningen inte är bindande för den aktuella betalningen, dock den är oerhört viktig och nödvändig för att säkra bokning av önskat boende.

Vi vill uppmärksamma er att alla aktiviteter är preliminära och är beroende av antalet anmälda deltagare till eventet.  Vi kommer att skicka ut löpande information om programmets utveckling fram till vecka 12.

Information om liftkortet

Alla deltagare i skideventet organiserad av APU ”Pahulja” får en betydande rabatt på 20% per liftkort, vilket kan reserveras i det bifogade bokningsformuläret. Barn under 7 får gratis liftkort dock så är skidhjälm obligatoriskt. Liftkort priserna för 6-7 dagar inklusive rabatter och chipkortet är följande:

Barn 8-15 år: 1040 SEK

Vuxna: 1290 SEK

Information om uthyrning av skidpaket

Alla deltagarna i eventet kan hyra ut skidutrustning till ett rabatterat pris enligt nedan:

Barn under 7 år: slalom paket 7 dagar 360 SEK.

Ungdomar 8 till 15 år: slalom paket 7 dagar 470 SEK.

Vuxna: slalom paket 7 dagar 620 SEK

Övrig information

Mer information om skidanläggningen Idre Fjäll och boendet kan erhållas av Nord Resor på telefon 031 27 00 50 eller e-post [email protected] Formuläret för boende måste fyllas i personuppgifter och skickas in till Nord Resor.

Observera att det är nödvändigt att ange namn, efternamn och födelsedatum (ÅÅMMDD ) för alla personer som kommer att bo i ditt boende enhet.  Liftkort kan du boka direkt i det bifogade formuläret genom att ange exakta antalet liftkort för ungdomar och vuxna som ni kommer att behöva.

Har du ytterligare frågor, kontakta oss gärna via e-post: [email protected]

Trevlig skidhälsning och vi ses snart!

APU Network, skidsektion APU ”Pahulja”

APU Network – APU ”Pahulja” förbehåller sig rätten till korrigering och eventuella förändringar av ovanstående text i fall att det uppstår oförutsedda händelser.