, , ,

Förnyat samarbete med NBV:s studieförbund ger oss nya möjligheter

NBV samarbete med APU
Förnyat samarbete med NBV:s studieförbund ger oss nya möjligheter för olika aktiviteter, utbildningar och träffar.

I syftet att skapa möjligheter och platform för våra medlemmar att utöva olika typer av aktiviteter och förstärka samarbetet mellan lokala föreningar i Sverige, har APU network träffat ett nytt samarbete med Studieförbundet NBVs verksamhetsutvecklare och APU networks kontaktperson Amel Olevic och Karin Hagman verksamhetsstrateg. Detta förnyade samarbetet med studieförbundet NBV ger oss och våra medlemmar möjligheter att bl a mötas i deras lokaler (många av de belägna i centrala Stockholm, Malmö och Göteborg), anordna olika temakvällar för vuxna och ungdomar samt tillgång till utbildningar/coaching av NBV:s duktiga medarbetare.

Vi är superglada att samarbetet med NBV har förnyats och vi skrider redan planer på olika aktiviteter som detta möjliggör. Genom ert engagemang och idéer har vi nu stöttat er medlemmar i att ordna bl a halloween fest med APU youth, förbereder förutsättningar för att ordna aktiviteter för våra tonåringar samt är involverade i förberedelser i olika firanden i Bosnien och Hercegovinas namn. Vi vill lyfta att detta gör vi tillsammans och då blir det både av och bra!

Så fortsätt skicka era idéer och förslag till oss på [email protected] så ser vi till att stötta er i en idé ni vill förverkliga!